Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 99.5% СО СПИРУЛИНА И ХЛОРЕЛА 2+2
 
 
 
 

АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 99.5% СО СПИРУЛИНА И ХЛОРЕЛА 2+2

 

Алое Вера Гел во комбинација со најпознатите алги на светот, Спирулина и Хлорела е нова формула која има силно влијание врз зголемувањето на имунитетот и детоксикацијата.

ПРОБЛЕМ СО ВАРЕЊЕ И ИМУНИТЕТ? ПАД НА ЕНЕРГИЈА? АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 99.50% ДЕТОКС (СО СПИРУЛИНА И ХЛОРЕЛА), УНИКАТНО РЕШЕНИЕ ЗА ВОСПОСТАВУВАЊЕ НА РАМНОТЕЖА ПОМЕЃУ ВАРЕЊЕТО, ИМУНИТЕТОТ, ЕНЕРГИЈАТА И ДЕТОКСИКАЦИЈА НА ТОКСИНИТЕ ВО ТЕЛОТО, 100% ПРИРОДНО, БЕЗ КОНЗЕРВАНСИ...

Алое Вера Гел 99.5% Детокс ( со Спирулина и Хлорела ) е единствена формула која претставува решение и вистински избор. Алое Вера Гел 99.5% Детокс (со Спирулина и Хлорела) : =Позитивно делува на чистење на вашиот организам, =Позитивно делува на подобро варење и ослободување од киселини, =Позитивно делува на правилната работа на целиот систем за варење, како и на цревата Неправилното варење доведува до таложење на токсини во организмот кои се опасни ако таа состојба не се промени во брз временски период Алое Вера Гелот 99.50% Детокс поради својата уникатна формула делува брзо и ефикасно, Алое Вера Гелот 99.50% Детокс заштедува време и пари, затоа што е најевтиниот производ кој е 100% природен и Без конзерванси. Конзервансите дополнително го оптеретуваат црниот дроб и организмот, а ризикот за здравствени проблеми постои, ако не се реагира брзо и не се среди проблемот со стомакот и варењето.


 
1650Ден