Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Пакет комбуха екстракт со зелен чај
 
 
 
 

Пакет комбуха екстракт со зелен чај

 
 

Опис Црн Дроб, Крв, Детоксикација, Имунитет

Искуствата на Илјадниците конзументи ги покажа­ле следниве добробити за здравјето:

1. Ја зајакнува циркулацијата 2. Регулира холестерол и триглицериди 3. Ја чисти секоја клетка од телото и ги исфрла токсините, гасовите и вишокот вода 4. Ја подорбува Крвната слика Комбуха Екстракт 5. Превенира срцев и мозочен удар 6. Го подобрува имунитеот

Употреба: Првите 3 дена, 3 пати по една кафена лажица пред оброк, пред доручек, пред ручек, пред вечера, а од Четвртиот ден 3 пати по една супена лажица пред оброк, пред доручек, пред ручек, пред вечера.


 
 
1650Ден
 
1350Ден